Григорова представлява първият от 20 години истински социален вот, а умнокрасивите

...
Григорова представлява първият от 20 години истински социален вот, а умнокрасивите
Коментари Харесай

Роди се звезда! България има ново политик, който ще спечели следващите избори, смята PR експерт

Григорова съставлява първият от 20 години същински обществен избор, а умнокрасивите се затвориха 10 дни, с цел да ругаят по изказванията й за Троян и “малкия човек ”, счита Диана Дамянова

Вниманието ми бе привлечено от Кирил Петков по този начин, както е привлечено сега от Ваня Григорова - лице с безусловно ясно политическо обръщение, камерата го обича и излъчва обещания да вървим напред. Това сподели пиар специалистът Диана Дамянова пред 24 часа. Тя бе първи пиар на “Продължаваме смяната ”. Дамянова добави, че се е отделила от “Промяната ” не от отчаяние, а от оттегчение поради темпото.

Посланията на Политическа партия бяха изцяло ясни в стадия, в който аз ги срещнах при започване на 2021 година “Аз направих всичко допустимо по време на тази акция те да бъдат кристално ясни. И те бяха такива. Нещо повече - техните думи влязоха в политическата лексика, да вземем за пример като тематиката за линията на бедността - тематики, които допреди това не бяха необятно известни в страната. След това към този момент властта си сподели своето, сподели още тя.

Попитана за кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София, Дамянова съобщи, че това бе многословна и скъпа акция, която е била обречена да успее. “Когато получа клиент първото, което го запитвам, е да отвори дрешника и да забележим какви скелети излизат от него.

Ако бях индивидът, който би работил за Терзиев, не бих приела да работя с него още като излязоха скелетите на Държавна сигурност. Това бе огромно тестване, на което Политическа партия и Демократична България подложиха своите гласоподаватели ”, сподели още тя, като предизвести, че цената, която гласоподавателят ще заплати, е доста огромна.

Според Диана Дамянова кандидатурата на Ваня Григорова не е уплашила статуквото, защото то не е наясно какво значи в действителност кандидатурата на Григорова.

“Григорова съставлява първият от 20 години същински обществен избор, а умнокрасивите се затвориха 10 дни, с цел да ругаят по изказванията й за Троян и “малкия човек ”. В България има едно извънредно непредставено обществено ниско, живеещо в тъга и терор население, което Ваня пожела да показа ”, сподели още тя.

Дамянова изясни, че Григорова е надскочила упованията, тъй като съставлява непредставени хора в страната.

“Мисля, че се роди нов политически водач на лявото и този политически водач на лявото ще завоюва идващите избори, когато и да са те, макар че сглобката ще направи по този начин, че такива да няма скоро ”.

Това, което, за жалост, направиха и Политическа партия, и Демократична България, е, че отивайки в Народното събрание, те не са представителна част на българския народ. И открои две неща, които депутатите са създали във властта - закона за конфискация на колите и съглашението с миньорите. “Това са двете съществени неща, които направиха, евентуално ще създадат и бюджет ”, сподели още Дамянова, само че съобщи, че актуалното ръководство към този стадий е безалтернативно.

Свалям шапка на екипа на Ваня Григорова - създали са дълбочинно изследване. Говори се, че това е група хора към Кирил Добрев. Това е най-хубавата акция правена в България, откогато съм в пиара. Изгледах нейното изявление за умнокрасивите, където приказва за Троян и за дребния човек и отхвърля да каже кой е деспот и чий е Крим. Всичко това е доста точно направено, тъй като тя държи социология в ръката си и някой си е направил труда да даде тези отговори и тя бе на границата от самото начало по този начин, с цел да приказва на своя електорат.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР